It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Fitness

Trainen onder begeleiding van de beste instructeurs met je eigen op maat gemaakte schema, met de beste apparatuur op de markt. Daar staat Sonsport voor.

Of je nu voor onderhoud komt of graag een sixpack wil krijgen. Er zijn bij Sonsport altijd instructeurs aanwezig in de fitness die samen met jou je doel gaan bereiken.

Ook voor medische fitness kan je terecht bij Sonsport.

groepslessen

Sonsport heeft in Son en Breugel het grootste aantal groepslessen voor zowel jeugd als volwassenen. Met ongeveer 70 lessen voor jong en oud en de beste instructeurs is er voor iedereen voldoende te doen.

Van Zumba, Xcore, Spinning, Zelfverdedigingsporten en Bootcampen tot Club Yoga, Fit & Vitaal of zelfs Pole-Fitness. Het aanbod is enorm bij Sonsport.

personal training

De beste personal training in Son en Breugel tegen het voordeligste tarief. Dat kan bij Sonsport.

Heb jij die één op één begeleiding nodig om beter je resultaat te behalen is Personal Training de juiste oplossing. Naast efficiënt trainen, krijg je uiteraard voedingsadvies, worden je resultaten nauwkeurig bijgehouden en werken we met de laatste trainingstechnieken.

CROOKS DANCE ACADEMY

Bij Crooks leer je de allervetse dance-moves. Of je nu gezellig wil dansen, of mee wilt doen met de demoteams, bij Crooks wordt je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen met natuurlijk veel plezier.​​

Crooks Dance Academy is de beste en leukste hiphop dansschool in Son en Breugel. Met Ires en Cem als instructeurs staan we voor kwaliteit, uitdaging en veel plezier. Je kan Crooks op wedstrijden en demonstraties tegenkomen.


Persoonlijke begeleiding

+

EIWITRIJKE producten

=

Powerslim

1 month ago

Wil jij met je hele gezin komen sporten bij de gezelligste sportschool van Son en Breugel? Voor slechts € 87,50 maak je onbeperkt gebruik van ons volledige aanbod en alle faciliteiten. Alle See more

1 month ago
Foto’s uit het bericht van Sonsport Active Centre

Laatste week judo bij Sonsport. Volgens traditie sluiten we altijd op een leuke manier af. Vandaag hebben we heerlijk buiten met zijn allen kunnen springen op het springkussen. Ook werd er nog even See more

1 month ago

GEVONDEN GEVONDEN GEVONDEN

Het is weer zo ver. Ons jaarlijks kraampje met gevonden voorwerpen is weer rijkelijk gevuld.
Schoenen, zweetbandjes, sleutels, brillen en nog véél meer.
Kom snel See more

Wat hebben een aantal nieuwe leden geprofiteerd van de enorme hoge temperaturen. De #buitentemperatuur was je #korting bij een 3 maanden abonnement! Geslaagde #actie tot nu toe! Nog geldig tot 12 augustus! Kom snel langs! #Sonsport #zomer #sporten #fitness

Heb jij onze vernieuwde website al bezocht? https://t.co/uIXSOlbeCF. Wij zijn in ieder geval erg trots op de site!

Heerlijk buiten de #judo afsluiten. Traditioneel doen we dat natuurlijk weer met ons #springkussen.

#proefwerkweek voorbij? Over naar het volgend jaar!! Gebruik je vrije tijd goed en neem een zomerabonnement bij #Sonsport!! Gunstige tarieven en ze stoppen automatisch!

Load More…

Sonsport