It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Better-Belly

Wat is Better Belly®?

Waarschijnlijk heb je er al wel eens van gehoord. Een warmteband om je buik die je vetverbranding stimuleert. Dit nieuwe apparaat is wereldwijd super populair en heel veel mensen hebben er al fantastische resultaten mee geboekt. Uit onderzoek is uitgewezen dat bij het sporten de buikzone slecht wordt doorbloed ten opzichte van de benen en armen.Door het dragen van een Better Belly® wordt het plaatselijk vet verbrand op de zichtbare plekken (zwembandjes) maar ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen).

Hoe werkt Better Belly®?

Simpel: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 45 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training krijgt u een intake waarbij u wordt gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training op een loopband, crosstrainer of fiets krijgt u een tailleband om met infrarood warmte. Deze Better Belly® draag je over je kleding en je middel wordt ingepakt met een laagje cellofaan, voor de hygiëne en ontwikkeling van optimale warmte. De band wordt verwarmt tot 55 graden. De opwarming van de spieren en de organen zorgt ervoor dat het basaalmetabolisme wordt gestimuleerd. Door de diepgaande werking van de warmte, in combinatie met het bewegen, zal je lichaam hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Wat kunt u verwachten:

  • Na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!
  • Een huid die mooier en strakker is, vermindering van cellulitis
  • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit

Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam:

  • Ondersteunt lokale vetverbranding in de probleemzones
  • Kan rugklachten verminderen
  • Ondersteunt herstel, door verhoging van de doorbloeding
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen af uit het lichaam
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust

Voor wie is de Better Belly®?

Als je snel wilt afvallen! Als je overgewicht hebt en je hierdoor belemmerd voelt om te bewegen. Je fietst op een comfortabele fiets in de fitness, op je eigen tempo. Als je weinig motivatie hebt om te sporten en je toch snel resultaat wilt zien. Als je vlak voor de zomer in bikini wilt, of bruiloftsfeest in die jurk of pak wilt, maar te weinig tijd (nog) hebt om te trainen. Even snel de laatste kilootjes…

Hoe werkt het

Je maakt een afspraak voor een intake gesprek met bodymeting, waarna meteen de eerste training plaats vindt. Meteen worden dan de volgende 11 trainingsmomenten vastgelegd. Het gebruik van de Better Belly® kan alleen op afspraak plaats vinden, omdat wij maar een bepaald aantal cardioapparaten daarvoor beschikbaar hebben. Dus wees er snel bij want VOL=VOL.

Wat kost het

De kosten zijn terug te vinden bij overige tarieven. Dit is bv afhankelijk van het lopende abonnement.

Sonsport