It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Club Yoga

Wat is Club Yoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Yoga!

In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: Club Yoga!

De oorsprong van Club Yoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Club Yoga biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

Bij Club Yoga vormen zes themas samen een geheel. Enkele of meerdere van deze themas komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie themas waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie themas die het lichaam prikkelen.
Club Yoga biedt je nieuwe energie!

Er zijn zeven elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Eenvoud, dus door iedereen te volgen
  • Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
  • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
  • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel jou opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid

Voor wie is Club Yoga

Club Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent adviseren we je deze les te doen. Fitheid zal dan je beloning zijn. Omdat Club Yoga er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen zou je in goed overleg met een specialist en de coach deze les kunnen volgen. Werk naar een fitter niveau! Volg Club Yoga lessen!

De sfeer tijdens een Club Yoga les

Na een volle maar heerlijke werkdag ga je op zoek naar ontspanning. De les binnenstappend hoor je dat de muziek zacht aanstaat. Mensen praten wat met elkaar, wachtend op de les die gaat beginnen. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Nooit geweten dat yogaoefeningen met als doel de spieren sterker en langer te maken ondanks de uitdaging toch een ontspannen gevoel geven. Je focus is op het goed uitvoeren van die ene oefening. Best zwaar, maar je weet dat je de komende weken deze weer krijgt. Je groeit. Je krijgt nieuwe energie. Een uur later zit je voldaan na te praten met anderen.

Wanneer

Kijk voor ons actuele aanbod het lesrooster volwassenen.

Sonsport