It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Persoonlijke begeleiding

+

EIWITRIJKE producten

=

Powerslim

Ervaringen

"Ik voel mij weer fantastisch!" - Gwen van den Hondel | Afvallen met PowerSlim

Mijn naam is Wendy Jaspers. Op mijn 23ste ben ik gaan samenwonen. We hebben veel aan ons huis verbouwd en gezond eten schoot er toen vaak bij in. Daarna werd ik zwanger van mijn dochter Evy. Na de geboorte kon ik de motivatie niet meer vinden om af te vallen, ik woog toen 83 kilo. Ik zag de noodzaak van afvallen niet meer in. Ik wiste altijd alle foto’s van mezelf omdat ik niet wilde inzien hoe ik eruit zag. Het besef kwam pas toen ik last van mijn galblaas en galstenen kreeg. Ik was altijd moe en had last van hoofdpijn. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Dit moest veranderen.​

Iemand uit mijn omgeving had het afslankprogramma bij Annemarie Weijens van Beauty Smart in Woerden gevolgd. Ze stond met haar resultaat in het magazine ‘Happy in Shape’. Toen ik dit blad, haar foto’s en verhaal las was ik overtuigd. Annemarie is een geweldige coach. We hadden leuke gesprekken en ze hoefde mij nooit te stimuleren, want ik heb ook nooit gezondigd. Nog geen lik uit de chocopastapot of patatje. De producten van PowerSlim zijn gewoon lekker namelijk! Ik mocht gewoon 6 keer per dag eten.​

Na een half jaar het PowerSlim afslankprogramma gevolgd te hebben ben ik 25 kilo afgevallen. Ik voel me nu fantastisch! Ik heb veel minder hoofdpijn en ben minder moe. Ik voel me overall een stuk energieker.
Ik heb ook moeilijke momenten gekend, bijvoorbeeld toen ik met mijn man en kinderen naar McDonalds ging. Ik vond het wel moeilijk dat zij in de auto aan de friet zaten, want ik ben altijd dol op patat geweest. Toch at ik keurig mijn PowerSlim reepje. Daarnaast kon ik ook altijd bij mijn coach Annemarie terecht om deze moeilijke momenten met haar te bespreken.
Het moment dat ik onder de 58 kilo kwam was ik zo ontzettend trots. Ik paste in maatje S. Ik kon met de feestdagen nu strakke feestjurkjes aan! Mijn vriendinnen kunnen nu ook in mijn kledingkast shoppen omdat ik nu dezelfde maat heb als zij. Ook de reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Mensen zeggen dat ze het knap vinden en dat ik veel doorzettingsvermogen heb. Dit was super motiverend.

Dankjewel PowerSlim en coach Annemarie! Sinds mijn vijftiende ben ik niet meer zo licht geweest.

"Ik voel mij weer fantastisch!" - Gwen van den Hondel | Afvallen met PowerSlim

Mijn naam is Gwen van den Hondel. Ik kamp al sinds dat ik klein ben met overgewicht. Alle diëten van het alfabet geprobeerd, van crash dieet tot koolhydraatarm. In het begin werkte het even, maar wat eraf ging kwam er net zo snel weer aan. Het jojo effect, 10 kilo eraf, 15 kilo eraan. Jaar in jaar uit. Een goed en gezond voedingsbalans kwam in mijn woordenboek helaas niet voor. En al helemaal niet toen ik ging samenwonen.

Totdat ik mijn zwaarste gewicht ooit had bereikt, een getal met 3 cijfers. Ik verstopte mij in mijn kleding, droeg te wijde kleren, laag over laag om alles maar een beetje te bedekken zodat men niet zag hoe erg het was.

Ik ben eenmaal een levensgenieter met veel sociale contacten. Helaas komen er dan veel gezellige wijntjes en hapjes bij kijken. Ik wist voor mijzelf geen rem, niet 1 stukje stokbrood, nee het hele mandje was voor mij.

Ik begon me steeds meer te verstoppen en at mijn gevoelens weg, de bekende emotie eter. Als ik blij was at ik om wat te vieren, zat ik niet lekker in mijn vel? Dan begon ik ook te eten. Na mijn eetbuien had ik vaak spijt en werd ik boos op mezelf. Toch bleef ik doorgaan.

Mijn moeder vertelde me dat ze ging trouwen op Ibiza. De ramp scenario’s vlogen mij door het hoofd. Aangezien de rest van mijn familie én aanhang een prachtig figuur heeft, moest ik mij vertonen met een gewicht dat 3 cijfers kenden. Ik besloot om te gaan shaken, het crashdieet met maximaal 500 kcal per dag. Drinken…Drinken…Drinken.

Mijn moeder heeft een zesde zintuig en die merkte al snel dat ik ongelukkig was in mijn lichaam. Mijn moeder bezig om de laatste paar kilo’s voor haar bruiloft te verliezen en volgde het PowerSlim afslankprogramma. Ze vertelde mij hoe razend enthousiast ze over de begeleiding en de PowerSlim producten was. Ik als 24- jarige zat op dat moment in de ontkenningsfase. Ik werd boos op mijn moeder dat ze zich met mijn lichaam bemoeide, ook al wist ik dat het goed bedoeld was.

Ze liet mij een muffin van PowerSlim proeven met een heerlijke PowerSlim jam. Ik genoot ervan. Was dit een dieet? Mijn moeder had voor de zekerheid het nummer van haar voedingscoach Stella achtergelaten. In mijn achterhoofd wist ik dat ik van de shakes na een tijd weer het dubbele zou aankomen en nooit een gezonde levensstijl onder de knie zou krijgen.

Vrijblijvend heb ik een afspraak gemaakt met de geweldige coach. Als zij er niet was geweest had ik mij nog steeds verstopt in een te wijde blouse. Zij heeft mij laten in zien dat het niet gaat om diëten maar om je voedingspatroon. Door haar enthousiasme en passie voor PowerSlim, besloot ik om met het PowerSlim afslankprogramma te beginnen. Ik dacht niet geschoten altijd mis. Ik ging vol aan de bak met het PowerSlim starterspakket. Ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een afslankprogramma. Je mag zes keer per dag genieten van lekker eten. Ik kon ’s avonds aanschuiven met mijn bord in plaats van een shake beker.

In totaal ben ik 20 kilo lichter dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik voel me weer fantastisch en heb energie voor 10. Ik ben gaan beseffen dat een gezonde regelmatige levensstijl het gouden woord is in mijn verhaal. Zonder Stella en mijn moeder had ik dit niet gekund.

Dankzij het PowerSlim en hun heb ik nu een heel ander figuur gekregen. Een figuur waar ik mij zelfverzekerd in voel en dit straal ik ook uit! De verhullende kleding ligt nu in de prullenbak. Welkom maat 38!

Sonsport