It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Fitness

Fitness is een training met weerstanden, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal geconstrueerde apparaten voor het trainen van de verschillende spiergroepen.

Een fitnesstraining geschiedt op individuele basis en kan met verschillende uiteenlopende doelen getraind worden. Denk daarbij aan figuur- en houdingscorrectie, revalidatie, spierversteviging en specifieke krachttraining voor sporters. Maar u kunt ook denken aan een optimale voorbereiding van bijvoorbeeld een skivakantie, een survival of een tenniscompetitie.

Er wordt afhankelijk van uw conditie en persoonlijke doelen een individueel trainingsschema opgesteld. Ook kunt u terecht voor een fittest of vetpercentagemeting. Fitness gebeurt onder deskundige begeleiding.

Trainingseffecten

De belangrijkste trainingseffecten zijn, afhankelijk van de doelen die men zich stelt: figuur- en houdingscorrectie, verbetering van het spieruithoudingsvermogen, spierversteviging, krachtvergroting en revalidatie.

Voor wie

De trainingen zijn (behoudens medische contra-indicaties) door de strikt individuele benadering geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht conditie en geslacht.

Wanneer

Sonsport is elke dag van de week geopend

Sonsport