It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Fysiotherapie van Gerven bij SonSport

Bij sommige klachten is het verstandig, naast reguliere fysiotherapeutische behandeling op de behandelbank, ook actieve oefentherapie te volgen. Op deze manier worden de klachten verminderd en herhaling van klachten voorkomen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is, naast de praktijk op de Vondelstraat, een dependance geopend bij Sonsport. Hier hebben wij als fysiotherapiepraktijk een behandelruimte en kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool. Hierdoor is het mogelijk individueel of in een groepje van maximaal 3 personen te sporten. U wordt begeleid door een fysiotherapeut, zodat u oefeningen uitvoert waar uw klachten van verminderen of voorkomen kunnen worden. U kunt direct in worden gepland bij één van de therapeuten die werkzaam zijn op deze lokatie, of u komt via één van de collega’s op de Vondelstraat en wordt verwezen naar de vestiging Sonsport.

Wanneer u voor oefentherapie naar SonSport komt, is het van belang dat u sportkleding meeneemt. Daar horen ook een paar schone (binnen)sportschoenen bij. Daarnaast is het verstandig een handdoek mee te nemen. Sonsport beschikt over kleedkamers met douches en een kluisje. Dus op lokatie omkleden en opfrissen is mogelijk.

Wanneer u voor de eerste keer komt, kunt u beneden aan het tafeltje, links van de balie, met daarop het bord “wachtruimte fysiotherapie” plaatsnemen. U wordt dan vanzelf opgehaald door de therapeut. Het is niet nodig u te melden bij de balie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw eigen fysiotherapeut of kijk op www.fysiotherapievangerven.nl

Met vriendelijke groet,
Team Fysiotherapie van Gerven

Vondelstraat 15

5691XA
0499-473895
info@fysiotherapievangerven.nl

Vondelstraat 15

5691XA
0499-473895
info@fysiotherapievangerven.nl

Sonsport