It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Polefitness

Ben je op zoek naar een originele en complete fitnesstraining?

Dan is Pole Fitness® dé perfecte workout. Onze instructrice Tatjana weet je mee te nemen in een workout waarbij je tegelijkertijd kracht en uithoudingsvermogen in een niet-alledaagse sport verbeterd. Spectaculaire draaien en choreografieën die je op een toegankelijke manier onder aanmoediging van de rest van de groep, in korte tijd leert. Krijg meer conditie, krachtiger spieren, ritmegevoel en word zelfverzekerder. Verleg je grenzen zonder dat je het merkt zodat je aan het einde van de les niet kunt wachten tot de volgende.

Een compleet programma leidt je stap-voor-stap door de meest bijzondere technieken die je een geweldig gevoel geven. Bij dit programma staat methodisch en didactisch verantwoord werken voorop. Grondlegger Denise Mulder werkte voorheen als commercieel directeur in het bedrijfsleven en ontwikkelde het Pole Fitness®programma in 2004. Dit nadat zij twee keer is bekroond als wereldkampioene Paaldansen en bedolven werd onder aanvragen van vrouwen die sportief wilden paaldansen. Natuurlijk is Denise trots dat de sportcentra van diverse universiteiten (Leiden, Wageningen, Rotterdam en Utrecht) samen met inmiddels 40 sport/dansscholen het programma en de technieken keurden en omarmden.

Wat is Pole Fitness®?

Pole Fitness® is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Technieken in de paal met gogo-aerobics laten ook jouw bewegingen er sierlijk en gestroomlijnd uitzien.

Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt en hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt.

Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren.

Na een specifieke warming-up, rol je via de gogo-aerobics automatisch door in de paaltechnieken. Je werkt ongemerkt, maar uiterst doordacht toe, naar de piek in het trainingsuur. De cooling-down bouwt de spanning in je spieren af en vergroot je lenigheid die de volgende les weer van pas komt.

Wanneer

Elke zondag om 10:30 uur.

Sonsport