It's fun to be fit

VAN JONG TOT OUD, MAN OF VROUW, SONSPORT IS ER VOOR IEDEREEN!

Vraag een gratis proefles aan!

Persoonlijke begeleiding

+

EIWITRIJKE producten

=

Powerslim

Powerslim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stelt men daarom de hoogste eisen aan hun producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. Power Slim zoet de producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben ze een groot deel van hun producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én ze hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. De diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Door op de productpagina van Power Slim op een productcategorie te klikken, krijg je een overzicht van de afslankproducten van PowerSlim.

De beste keuze voor jouw lichaam

De koolhydraatarme producten van PowerSlim bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PowerSlim producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én hebben we de prebiotische vezel inuline toegevoegd. En doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PowerSlim bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie!

Sonsport